Project

Foto’s bestellen U kunt ook foto’s bestellen, de kosten per foto hangt af van de grootte en lijstvorm, heeft u interesse stuur een email met uw wensen en u krijgt een prijsopgraaf. Dit kunt u doen middels het contactformulier.

De opbrenst gaat naar:

Turtle Unlimited

Turtle Unlimited is a non profit-making organization. All funds raised will be automatically reinvested in our conservation and educational pursuits. It is our wish to give our children and grandchildren the opportunity to see these lonely wanderers of the oceans in nature and not in wild animal books under the section “extinct”.

Dit goede doel zorgt voor:

  • Broeden: er worden schildpadeitjes verzameld, deze eitjes worden op de juiste plekken in de grond gegraven zodat ze onder de ideale omstandigheden kunnen uitkomen.
  • Loslaten: als de eerste schildpadjes uit de eitjes komen worden deze voor een paar weken in veiligheid verzorgt voordat ze terug kunnen in hun normale habitat.
  • Zieke schildpadden: krijgen een thuis, deze worden verzorgt. Todat de schildpadden gezond zijn en op sterkte zodat ze dan terug kunnen in zee.
  • Scholing: met locale en internationale hulp wordt een educatie programma ontwikkeld voor de kinderen uit het dorp. Het doel is de handel in kunstvoorwerpen, gemaakt van bedreigde diersoorten, te verminderen.
  • Toerischtische attractie: het is de droom van Turtle Unlimited om van de angga en Bangka eilanden een beschermd (zee)natuurgebied te maken. 50% hiervan komt ten goede van de zeeschildpadden en 50% van het gehele zeeleven. Dit zal ook bijdrage aan de werkgelegenheid voor de locale bevolking.